Met vier in bed

Wat een super leuk avontuur hebben wij achter de rug! Samen met mijn nichtje Gaëlle en met onze medekandidaten B&B Maison Noir, B&B BBrut en B&B Pañ hebben we een top-week beleefd! 

Wie na de 'workshop Upcycling' in onze uitzending zin gekregen heeft om zelf aan de slag te gaan of een uniek meubeltje wil redden van  het containerpark? Neem gerust een kijkje op de website van Marchandise waar Gaëlle jullie meeneemt in de wondere wereld van het upcyclen!

Voor ons 'Met vier in bed'-avontuur hebben we samengewerkt met een aantal partners die we hier graag even in de verf zetten! Klik op de foto om naar de website te gaan.

Naast B&B Wellnest hebben we ook een catering-zaak. Wellhost Catering biedt verschillende catering-concepten aan op maat, van een mobiele cocktailbar tot een pastabar en alles daartussen!

Wonderbell zorgt voor volledig ingerichte glampingtenten in je eigen tuin of op een persoonlijk gekozen locatie! Beleef onvergetelijke nachten in hun wondermooie tenten! 

Duwé Compleet zorgt voor mobiele badkamers tijdens uw renovatie en is de partner bij uitstek voor de realisatie van al uw badkamers, keukens, nieuwbouw- en renovatieprojecten.